Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Over Business Plaza

Initiatiefnemers:
Breda Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Breda Business Plaza alle Bredase ondernemers een platform om zich te profileren.

Doel Breda Business Plaza:
Het doel van Breda Business Plaza is om Bredase ondernemers een platform te bieden om zich te profileren. Op Bredab Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Breda vindbaar. Op Breda Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor Bredase ondernemers. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.


Bedrijfsprofiel:
Uw eigen bedrijfsprofiel is vindbaar op Breda Business Plaza. Het toevoegen van uw gegevens maakt u beter vindbaar. Hiervoor kunt u member worden a 50 euro per jaar. Breda Business Plaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het invullen van uw profiel wordt uw vindbaarheid dus verbeterd!  

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Breda Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier.

Adverteren:
U kunt uw bedrijf beter profileren op Breda Business Plaza. Al vanaf € 125,00 kunnen wij voor u een campagne op maat maken. Om te komen tot een optimaal rendement is het goed om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en hier een campagne op te schrijven. Wilt u weten wat de standaard mogelijkheden zijn? Klik dan hier!

Members en partners van Breda Business Plaza

  • Slagboom Administratie adviseurs
  • MW Concepts
  • Pit2Projects
  • Kastino
  • 't kleine verschil
  • Kinepolis Breda
Profiteer van de voordelen als member van Breda Business Plaza Meld u nu aan

Minipak
Maximum
Staples Office Centre