Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Colofon

Initiatiefnemers:
Breda Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Breda Business Plaza alle Bredase ondernemers een platform om zich te profileren.

Doel Breda Business Plaza:
Het doel van Breda Business Plaza is om Bredase ondernemers GRATIS een platform te bieden om zich te profileren. Op Breda Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Breda vindbaar. Op Breda Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor Bredase ondernemers. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Breda Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier. Wilt u graag eerst contact met Pim Koemans? Klik dan hier.

Techniek:
Het design en de implementatie van deze website is in het voorjaar van 2013 verzorgd door Webgiants te Capelle aan den IJssel.

Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken, maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.

Members en partners van Breda Business Plaza

  • Slagboom Administratie adviseurs
  • MW Concepts
  • Pit2Projects
  • Kastino
  • 't kleine verschil
  • Kinepolis Breda
Profiteer van de voordelen als member van Breda Business Plaza Meld u nu aan

Minipak
Maximum
Staples Office Centre